Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Lumiukko - The Snowman

jännitys
Kesto 1 h 59 min

Lumiukko - The Snowman

Ensi-ilta: 13.10.2017

Levittäjä: Finnkino

Ohjaus: Tomas Alfredson

Käsikirjoitus: Perustuu Jo Nesbøn kirjaan

Pääosissa: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson,Charlotte Gainsbourg ja J.K. Simmons
Matthew Carnahan, Søren Sveistrup, Peter Straughan,Hossein Amini

Trailer

Michael Fassbender (X-Men-sarja), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible—Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Independence Day: Uusi uhka), Val Kilmer (Heat – Ajojahti) ja Oscar ®-voittaja J.K. Simmons nähdään pääosissa elokuvassa Lumiukko, joka on Jo Nesbøn menestyskirjaan perustuva jännittävä trilleri ohjaajanaan ruotsalainen Tomas Alfredson (Ystävät hämärän jälkeen; Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja).

Kun alansa parhaisiin lukeutuvan rikosyksikön johtava tutkija  (Fassbender) ryhtyy selvittämään uhrin katoamista talven ensilumen  aikaan, hän alkaa pelätä pahoin, että mystinen sarjamurhaaja on taas  aktivoitunut. Apunaan nerokas uusi tulokas (Ferguson) rikostutkijan on  yhdisteltävä vuosikymmenten takaisia ratkaisemattomia juttuja raakaan  uuteen surmaan, jos hän aikoo napata tämän vaarallisen tappajan ennen  seuraavan lumisateen tuloa.

Elokuvan Lumiukko ovat tuottaneet Working Titlen Tim Bevan ja Eric Fellner (Kaiken teoria, Les Misérables) sekä Robyn Slovo (Pappi, lukkari, talonpoika, vakooja) ja Piodor Gustafsson (The Girl with the Dragon Tattoo).

Working Title Films -tuotannon—yhteistyössä Another Park Filmin  kanssa—vastaavina tuottajina toimivat Martin Scorsese, Alfredson, Emma  Tillinger Koskoff, Liza Chasin ja Amelia Granger.

Elokuva on kuvattu kokonaan autenttisilla tapahtumapaikoilla Oslon ja Bergenin kaupungeissa ja Rjukanin alueella Norjassa.


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi