Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

LADY BIRD

draama, komedia
Kesto 1 h 33 min

LADY BIRD

16.03.2018

Greta Gerwig

Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys

Greta Gerwig

  

Saoirse  Ronan, Laurie Metcalf, Tracy Letts, Lucas Hedges, Timothée Chalamet,  Beanie Feldstein, Lois Smith, Stephen McKinley Henderson, Odeya Rush,  Jordan Rodrigues, Marielle Scott


Hykerryttävässä draamakomediassa itselleen nimen “Lady Bird” antava Christine (Saroise Ronan)  painii koulunsa jäykkien perinteiden, huolehtivaisten vanhempien,  ensimmäisten sydänsurujen ja suurten tulevaisuudenhaaveiden  ristipaineessa.

Lady Bird on törmäyskurssilla vahvatahtoisen sairaanhoitajaäitinsä (Laurie Metcalf) kanssa. Tämä tekee väsymättömästi töitä pitääkseen perheen pinnalla isän (Tracy Letts)  jäätyä työttömäksi. Molemmat ovat samasta puusta veistettyjä ja yhtä  härkäpäisiä. 2000-luvun alkuun sijoittuva tarina kertoo koskettavasti  ihmissuhteista, jotka muovaavat meitä, uskomuksista jotka määrittelevät  meidät ja paikasta nimeltä koti, jonka merkitystä ei korvaa mikään.

Lady Bird on Greta Gerwigin (mm. Frances Ha)  esikoisohjaus, jossa hän osoittaa olevansa elokuvan kentällä uusi ja  rohkea tekijä. Itse käsikirjoittamassaan tarinassa hän onnistuu  löytämään äidin ja teini-ikäisen tyttären myrskyisästä suhteesta niin  huumoria kuin liikuttaviakin hetkiä.

Elokuva on neljän Golden Globe -palkinnon ehdokas, mm. Paras elokuva (komedia tai musikaali).

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

TYKY-online

TYKY-online

E-Passi

E-Passi