Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Fatty Joins the Force / Oh! What a Man / The Caretaker's Daughter

komedia, lyhytelokuva
Kesto 48 min

Fatty Joins the Force / Oh! What a Man / The Caretaker's Daughter

Fatty Joins the Force
1913 • George Nichols • 12 min

FATTY JOINS THE FORCE

Päiväkävelyllä oleva ”Fatty” pelastaa poliisipäällikön tyttären hukkumasta ja saa palkkioksi poliisin viran. Hienoksi kuviteltu ura passipoliisina kääntyy kuitenkin katastrofiksi, kiitos pilailevan poikajoukon.

Fatty Joins the Force on erinomaista tilannekomiikkaa ja lapiokaupalla vitsejä yhteen kelaan ahdettuna. Rytmitys on kohdallaan, eikä aikakaudelle tyypillinen rymistelykään häiritse. Mukana menossa myös legendaarinen Keystone Cops.

Säestys: Hillel Tokazier »
IMDB »


Oh! What a Man
1927 • Larry Semon • 16 min

Etsivätoimistossa työskentelevä Larry saa tehtäväkseen napata häikäilemättömän gangsteripomon Notorious Noran. Hän voittaa onnekkaan sattuman ansiosta Noran luottamuksen, mutta Noran alaiset tekevät parhaansa raivatakseen Larryn elävien kirjoista. Suoraviivainen lyhytelokuva valmistui pian Josef von Sternbergin Alamaailman (1927) jälkeen ja hyödyntää gangsterimiljöötä varsin onnistuneesti. Lopun railakas takaa-ajo on mykän kauden vauhtikomediaa parhaimmillaan ja aidoimmillaan.

Säestys: Hillel Tokazier »

IMDB »The Caretaker's Daughter
1925 • 20 min

THE CARETAKER’S DAUGHTER

Mitä tapahtuu, kun autokauppiaan apulaisena oleva nuori mies edesauttaa gangsteria huonoissa kaupoissa ja sen jälkeen auttaa vielä pomoaan pääsemään pälkähästä, johon tämä on ajautunut tapailtuaan saman rikollisen vaimoa? Koko seurue päätyy samaan majataloon, jossa alkaa pian hurja identiteettileikki ja valepukujen näytös. Nopeatempoinen lyhytelokuva on tekijänsä näköinen, hallittu ja tyylitietoinen. George Siegmann on pätevä gangsterina ja Charley Chase on yhtä hauska kuin aina.

Säestys: Hillel Tokazier »
IMDB »


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

Edenred -virikeseteli

Edenred -virikeseteli

E-Passi

E-Passi