Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

Erityiset - Hors normes

draama

Erityiset - Hors normes

pe 6.3.2020 klo 18:00
la 7.3.2020 klo 17:00
su 8.3.2020 klo 17:00
ti 10.3.2020 klo 18:00
ke 11.3.2020 klo 18:00
to 12.3.2020 klo 18:00

Levittäjä: Finnkino

Olivier Nakache, Éric Toledano                                                                                                                                    
Vincent Cassel, Reda Kateb, Hélène Vincent, Bryan Mialoundama


Erityiset on uusi lempeän huumorin värittämä draama kansainväliseksi hitiksi nousseen Koskemattomat -elokuvan tekijöiltä.

Bruno (Vincent Cassel) huolehtii vaikeasti autistisista, Malik (Reda Kateb) työskentelee hankalista oloista kotoisin olevien nuorten kanssa. Heidän aatemaailmansa ja taustansa ovat täysin erilaiset, mutta kun Malikin eksyneet sielut pääsevät auttamaan Brunon hoidossa olevia, uusia maailmoita avautuu kaikille.

Miesten väsymätön työpanos on kullan arvoinen, koska heidän suojattiensa kanssa ei tunnu pärjäävän kukaan muu. Virallisessa mielessä he operoivat Ranskan lainsäädännön harmaalla alueella. Kun Bruno ja Malik saavat eräänä päivänä vieraakseen sosiaalihuollon tarkastajat, heidän taistelunsa yhteiskunnan unohtamien puolesta on uhattuna.

Kuten Koskemattomat, myös Erityiset on tositapahtumiin perustuva tarina ystävyyden merkityksestä. Tarinan innoittajina ovat toimineet ranskalaiset Stephane Benhamou ja Daoud Tatou, jotka ystävystyivät työskennellessään vaikeasti autististen parisssa.

Trailer


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

Edenred -virikeseteli

Edenred -virikeseteli

E-Passi

E-Passi