Ostoskorissasi on:
0 tuotetta

 
 
 
 
 
 
 
 

The Battle of the Century / Duck Soup / Double Whoopee


Kesto 59 min

The Battle of the Century / Duck Soup / Double Whoopee

la 5.9.2020 klo 12:00 Osta liput (15€ / 12€)

Ohjaus:
Clyde Bruckman / Fred Guiol / Lewis R. Foster

Pääosissa:
Stan Laurel, Oliver Hardy, Jack Adams / Stan Laurel, Oliver Hardy, Madeline Hurlock / Stan Laurel, Oliver Hardy, Jean Harlow

The Battle of the Century  

Live-säestys: Hillel Tokazier
1927 • Clyde Bruckman • 19 min
Esitysformaatti: DCP
IMDB »

VUOSISADAN TAISTELU (The Battle of the Century, 1927)

Laurel ja Hardy koettavat onneaan nyrkkeilyn maailmassa, mutta koska ensin mainitusta ei ole hanskan heiluttajaksi, heidän on keksittävä jotain muuta. Viaton vakuutuspetoskepponen menee pieleen ja tuloksena on ennennäkemätön piirakkasota, joka Henry Millerin mukaan ”julistui pyhäksi toimitukseksi”. Vuosisadan taistelu oli vuosikymmenten ajan epätäydellinen, kunnes lähestulkoon kaikki puuttuva materiaali löydettiin vuonna 2015.

Duck Soup  

Lisve-säestys: Hillel Tokazier
1927 • Fred Guiol • 20 min
Esitysformaatti: DCP
IMDB »

DUCK SOUP (1927)

Kaksi kulkuria päätyy virkavaltaa paetessaan hienoon kartanoon ja asettuu sinne taloksi. He eivät saa olla kuitenkaan kauan rauhassa, sillä kartanoon saapuu vieraita ja lopulta vielä omistajakin tulee paikalle. Hupaisa elokuva valmistui ennen kuin Laurelista ja Hardysta tehtiin virallisesti parivaljakko, mutta Two Tars osoittaa heidän yhteispelinsä olleen saumatonta heti alusta alkaen.


Double Whoopee  

Live-säestys: Hillel Tokazier
1929 • Lewis R. Foster • 20 min
Esitysformaatti: DCP
IMDB »

DOUBLE WHOOPEE (1929)

Tuhansien seikkailujen Broadwaylle sijoittuvassa tarinassa ystävämme ovat pestautuneet hienostohotelliin töihin. Työ ei mene aina suunnitelmien mukaan, joten pian hotellissa on täysi kaaos. Ennalta-arvattavuudet eivät heikennä elokuvaa, jossa on selkeitä viittauksia sekä Erich von Stroheimin prinssihahmoon että F. W. Murnaun Viimeiseen mieheen (1924). Tuleva supertähti Jean Harlow saapuu hotelliin hieman yli puolenvälin jälkeen, eikä tämäkään vierailu suju ongelmitta.


 
 

Meillä käy myös:

Kulttuurisetelit

Kulttuurisetelit

Edenred -virikeseteli

Edenred -virikeseteli

E-Passi

E-Passi